23948sdkhjf

Kø på motorvej koster dyrt for Bruun & Nielsen

Den fynske vognmandsforretning mister formue på chauffører, der holder i kø på det overbelastede vejnet

Omkring en million kroner. Så meget må Birger Nielsen, der er direktør i transportfirmaet Bruun & Nielsen, udbetale ekstra i lønomkostninger på et år, fordi hans chauffører ofte sidder fast i trafikpropper på de danske motorveje.

Det skriver TV2.

Siden 2010 er trafikken på motorvejene steget med 26,3 procent. Det viser en undersøgelse, som Vejdirektoratet foretog i løbet af sommeren.

- Tidligere holdt man stille, når der var myldretidstrafik, men i dag er det ikke længere til at forudse, hvornår man er belastet af, at trafikken går i stå. Det foregår på alle mulige tidspunkter nu. Sågar også om aftenen og natten, som jo tidligere var fuldstændigt hellige, siger Birger Nielsen, chef hos Bruun & Nielsen, til TV2.

Det kan tydeligt mærkes på økonomien hos transportørerne, og i sidste ende er det ikke kun vognmandens direkte kunder, men også forbrugerne, der kommer til at betale for den ekstra tid, vurderer Birger Nielsen.

Bruun & Nielsens chauffører er nu begyndt at finde alternative ruter for at undgå de største trafikpropper, hvilket bringer flere både små og store lastbiler ud på de mindre veje.

Kilde: TV2

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097