23948sdkhjf

Leasing med "all inclusive"

Sixt introducerer et nyt leasing-koncept for varebiler

Sixt Biludlejning har lanceret en fleksibel "all inclusive" varevognsleasing uden bindingsperiode ud over en måned og uden udbetaling. Varevognen leveres altid fragtfrit på firmaadressen i hele Danmark.

Desuden har Sixt en varevognsflåde, der rummer et bredt udvalg af markedets bedste kvalitetsvarevogne. I alt er der 10 kategorier at vælge imellem - fra små varebiler og kassevogne til store ladvogne og mandskabsvogne.

Det nye leasingkoncept indebærer en fast leasingydelse hver måned og ingen udbetaling. Opsigelsesvarslet er pr løbende måned + 30 dage. Desuden er konceptet med en stor km-pakke på 35.000 km om året. 

- Varevognsleasing har aldrig været nemmere, siger adm. direktør Philip Schack hos Sixt Biludlejning. 

- Når man leaser varevognen, binder man ikke kapital som ved et varevognskøb, men styrker likviditeten i sit firma og kan aflevere varevognen efter brug. Man får et fleksibelt koncept med alle indbyggede fordele, sikker styring af budgettet, fuld brugsret over bilerne, serviceaftale samt vejhjælp. Det er vores "all inclusive" leasingkoncept.

Dertil kommer øvrige fordele som erstatningsbil uden beregning samt mulighed for at skifte til anden bilgruppe. Firmalogo og satellit-flådestyring kan som tilkøb monteres, inden bilen udleveres

Læs mere om: Sixt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094