23948sdkhjf

40-års jubilæum i Sax-Trans

En af Danmarks markante fragtmænd, Flemming Werner Jensen, kunne i sidste uge fejre 40-års jubilæum med Sax-Trans.

Flemming Werner Jensen kunne fredag den 29. september fejre 40-års jubilæum med sin fragtmandsvirksomhed, Sax-Trans i Sakskøbing.

Den runde dag fejredes fredag med reception for kunder, leverandører og venner af huset. Lørdag var der stor fest med cirka 100 deltagere for ansatte med ledsagere.

Flemming Werner Jensen er også bestyrelsesmedlem i Danske Fragtmænd, og selvom han runder et skarpt hjørne med sin virksomhed, har han ingen planer om at stoppe foreløbig. Han regner med at være fragtmand i 10 år endnu.

- Det her er min ”baby”. Jeg har selv født den jo, siger han om virksomheden, siger han.

Startede som et sommerjob

Flemming Werner Jensens karriere i branchen startede tilfældigt med et sommerjob hos en lokal vognmand, og han overtog selv sin første ene lastbil i 1977. Den tidlige karriere bød blandt andet på ture til Iran og Moskva, inden han slog sig ned i Sakskøbing.

Siden er virksomheden vokset støt med opkøb af adskillige vognmandsforretninger og fragtruter. I dag dækker Sax-Trans hele Lolland-Falster og Møn og er landsdelens største vognmandsforretning. Fragtmanden driver virksomheden i tæt løb med sin kone, Karin Bundsgaard Jensen, som står for personaleadministration og løn.

Han understreger også, at virksomheden i dag ikke kun er en fragtmandsvirksomhed, men også kan løse mange andre opgaver med kraner, containere, veksellad og andet materiel.

Den erfarne fragtmand er spændt på fremtiden og glæder sig blandt andet til at følge byggeprocessen med Femern-forbindelsen, der skaber en masse potentiale og muligheder for hans område.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078