23948sdkhjf

To store går sammen

Stærke kræfter i markedet for brugte lastvogne indgår samarbejde.

Padborg-firmaet Euro Nor har overtaget en andel i Lemvig-virksomheden Intertruck Dealing, der er førende indenfor detailsalg af brugte lastbiler i Danmark.

Euro Nor er i forvejen en af de største handelsvirksomheder indenfor køb og salg af brugte lastbiler. Firmaet sælger hvert år mellem 600 og 700 lastbiler og har eksporteret lastbiler til 61 forskellige lande.

De to virksomheder komplementerer hinanden i form af Euro Nors store markedsandel indenfor opkøb af transportmateriel og Intertruck Dealings gode renommé indenfor salg af bedre brugte lastbiler til de danske kunder. Sammen kan de to firmaer således fremover både betjene de udenlandske og de danske kunder i et marked, hvor der til stadighed stilles større krav til pris og kvalitet.

Intertruck Dealing blev etableret i 1982 med fokus på service til detailkunder i Danmark. Firmaet fortsætter under ledelse af indehaver Thomas Birch Jensen. Han ser frem til det strategiske samarbejde, der i sidste ende vil komme både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere til gavn.

- Vi ser en verden i stadig forandring og vil med dette tiltag konsolidere os i et konkurrencepræget marked, hvor vi sammen bedre kan betjene hele markedet både på opkøbs- og salgssiden, udtaler Thomas Birch Jensen.

 

Et godt match

Euro Nor har siden deres etablering i 2009 opnået en ikke ubetydelig markedsposition indenfor køb og salg af brugte lastvogne.

- Firmaet drives dygtigt af de tre indehavere, udtaler Thomas Birch Jensen. Ejerkredsen bag Euro Nor vil fortsat være Lars Iversen, Kenneth Nielsen og Jan Løw-Larsen.

- Vi tror på, at vi er et godt match. Intertruck Dealing har fokus på service til detailkunderne i Danmark og er i vores øjne de bedste til at håndtere detaillastbiler med et gennemtestet kontrolsystem, som firmaet selv har bygget op, udtaler direktør Jan Løw-Larsen fra Euro Nor.

Euro Nor vil i forbindelse med samarbejdet overtage en andel af Intertruck Dealing og eje selskabet sammen med Thomas Birch Jensen.

Yderligere oplysninger på:

https://www.euronor.dk/ og http://www.intertruck.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094