23948sdkhjf

Vognmand køber kæmpegrund ved Odense

Har brug for mere plads til materiel og vognpark.

Med virkning fra den 30. september 2017 har Poul Schou Ejendomme A/S overtaget adressen C.F. Tietgens Boulevard 18 i det sydøstlige Odense.

Sælgeren er ERA-transport A/S, der begrunder salget med ”et containermarked i forandring”:

- Alle ERA’s biler kører efterhånden ud fra vores plads i Middelfart, så de 38.000 kvadratmeter i Odense er mere end vi har brug for, siger direktør Michael Gregersen.

Flere kunder i den del af byen
Hos Poul Schou A/S forklarer direktør Poul Henrik Schou, at hans firma som følge af de senere års vækst har brug for mere plads.

- Vi har desuden flere virkelig store kunder i den del af byen – blandt andet Facebook, Lindø Erhvervspark og det nye supersygehus, siger han.

Ifølge Poul Henrik Schou skal investeringen også ses i lyset af, at hans kunder i stigende grad, efterspørger mere opbevaringsplads.

- Og det er jo ingen hemmelighed, at den nye ringvej, ”Ring 3 Vest”, er planlagt til at løbe tværs gennem vores nuværende plads. Så købet af ejendommen i Tietgenbyen løser derfor et akut problem og sikrer fremtidigt vækstpotentiale, siger han.

Det er kun materiel og vognpark, der flytter til Tietgenbyen. Poul Schous administration bliver i de nuværende lokaler på Rugårdsvej i det nordvestlige Odense. Tilsvarende bliver ERA-transports administration boende C.F. Tietgens Boulevard – nu i lejede lokaler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125