23948sdkhjf

15 nye forslag til regelforenkling for transport

Virksomhedsforum for enklere regler, der rådgiver regeringen om regelforenkling, sendte onsdag 15 nye forslag til regelforenkling på transportområdet videre til regeringen. DI Transport har været med i arbejdsgruppen, der fremlagde de 15 forslag.

Blandt forslagene var blandt andet bedre mulighed for at levere varer i byerne om morgen, så eventuelle kommunale støjforbud træder i kraft kl. 6.00 i stedet for kl. 7.00. 

- Det er et ønske fra flere af vores virksomheder, der leverer dagligvarer til supermarkeder, hvor forslag vil betyde en ekstra time til at levere varerne, hvilket er et skridt i den rigtige retning, siger seniorchefkonsulent Rune Noack fra DI Transport.

Derudover var der blandt andet forslag om digitalisering af miljøzonemærker, enkle regler for tvangsruter til farlig gods og bedre regler for dyretransporter.

- Vi er hele tiden på udkig efter de både små og store ændringer, der kan forbedre vilkårene for transportbranchen. Nu har branchen leveret en hel stribe af forslag, og vi ser meget frem til den videre behandling i regeringen, siger Rune Noack.

Følg med i arbejdet her.

Kilde: DI

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079