23948sdkhjf

Skive Køletransport holder flyttedag

På CEMTEC i Hobro kan de nu byde velkommen til Skive Køletransport A/S, som fra mandag 16. oktober er blevet ny lejer i huset.

Skive Køletransport A/S flyttede i 2016 sit hovedsæde og alle aktiviteterne til Havrevænget 10 i Hobro, men på grund af stigende vækst og flere ansatte har transportvirksomheden nu brug for mere plads.

- Vi er på det seneste år gået fra 9 ansatte i administrationen til nu at være 22. Det kræver en del mere plads, og vi er derfor glade for, at vi kunne finde et lejemål så tæt på, så vi stadig kan bevare den tætte kontakt til chaufførerne, siger administrationschef Anne-Mette Lautrup.

Skive Køletransport A/S flytter administrationen og kørselsdisponenterne til naboadressen Majsmarken 1, på CEMTEC i Hobro, men vil stadig beholde lejemålet på Havrevænget 10, hvor chaufførerne og lastbilerne fortsat vil have adresse.

- Vi glæder os rigtig meget til at flytte ind på CEMTEC og til at kunne drage nytte af det store netværk, som det giver at være lejer i huset, tilføjer Anne-Mette Lautrup.

Skive Køletransport A/S blev etableret i 1978, og har i dag ca. 150 ansatte. Transportvirksomheden varetager en lang række forskellige opgaver inden for godstransport samt kørsel med køl og frys.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125