23948sdkhjf

Kurser skal højne trafiksikkerheden

Uheldsforebyggelse, skadesanalyse og masterdriveruddannelsen skal nedbringe antallet af skader og ulykker

Vejgodsbrancheforeningen ITD indleder nu et samarbejde med AMU-Fyn. Det fokuserer på kørekurser og skadesanalyser, som skal nedbringe antallet af skader og trafikulykker.

- Trafiksikkerhed er et væsentligt fokus for os, og vi ønsker at bidrage aktivt til at nedbringe antallet af ulykker. Vi vil gerne påtage os et særligt ansvar for at støtte op om kampen mod færre trafikulykker der, hvor der er en lastbil, trækker eller bus involveret, siger Jørgen Smed, uddannelsesansvarlig hos ITD, i en pressemeddelelse.

AMU-Fyn tilbyder tre kurser til alle gods- og busvognmænd. Der er tale om henholdsvis uheldsforebyggelse, skadesanalyse af virksomheden og masterdriveruddannelsen. Kurserne vil være åbne for alle og afvikles i hele landet.

- De virksomheder, der har fokus på forebyggelse, vil have færre skader, som vil kunne ses på bundlinjen, i og med at der vil være færre udgifter til både selvrisiko samt øvrige unødige omkostninger ved en bil, der står stille. Gennem en skadesanalyse kan vi skabe et overblik over, hvilke typer af skader virksomheden har haft, og hvor der skal sættes ind for at undgå disse i fremtiden. Det har den sideeffekt, at antallet af ulykker på landevejen vil falde, udtaler Arne H. Hansen, direktør i ITD Forsikringsservice.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079