23948sdkhjf

Silkeborg Fragt er først med nyt vaskeanlæg

Istobals nye to-børste vaskeanlæg til gennemkørsel er nu i Danmark.

Tænk at kunne vaske et 12 meter langt køretøj på mindre end to minutter! Ja, det er ikke længere en drøm, men en realitet. Det kan Istobals nye 4PX vaskeanlæg, som herhjemme forhandles af firmaet Hautek.

- Det er et kompakt vaskesystem, og det er faktisk i stand til at vaske et langt køretøj på ganske få minutter, fortæller H.P. Hau fra Hautek.

- Anlægget kan vaske køretøjer af en hvilken som helst længde. Der er ingen begrænsninger. Anlægget er er et såkaldt "drive through" vaskeanlæg. Det betyder, at chaufføren sidder i køretøjet under vasken og kører køretøjet frem ved en meget lav hastighed.

Chaufføren bliver under vasken guidet af et let anvendeligt og logisk positioneringssystem, der kommunikation med chaufføren ved hjælp af lyssignaler.

Vask af fronten og hækken udføres, mens køretøjet holder stille. Her foregår vasken ved hjælp af de to lodrette børster, der overlapper hinanden. Det er med til at sikre et effektiv og optimalt vaskeresultat.

Kompakt og let
4PX-vaskeanlægget optager meget lidt plads. Det er et såkaldt portalvaskeanlæg, der er fremstillet af varmgalvaniseret stål. Anlæggets længde er kun fire meter, og der anvendes ikke køreskinner i gulvet.

Det er et modulopbygget anlæg, som kan leveres med bare to lodrette børster. Det kan så udbygges med en vandret topbørste og to ekstra sidebørster.

Konstruktionen med centreroverlapning af de lodrette børster i front og hæk giver en optimal vask. Den vandrette tagbørste tilpasser sig de forskellige højder takket være Istobals pendulsystem.

Hermed er Istobals serie af "Heavy Duty" vaskemaskiner til store og lange køretøjer komplet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094