23948sdkhjf

Virksomhed køber 400 nye DAF

Den ungarske transportvirksomhed Révész-gruppen tager 400 nye DAF CF og XF lastbiler i drift

Ungarske Révész-gruppen har siden grundlæggelsen i 1980'erne udviklet sig til en brancheførende transportvirksomhed, der håndterer både standardtransportopgaver samt bulk- og tanktransportopgaver for sine kunder, og som også har specialiseret sig i transport af farligt gods og kemikalier. Révész-gruppen råder aktuelt over en flåde på mere end 450 lastbiler.

Beslutningen om at tage 400 nye DAF CF og XF lastbiler i drift hen over de næste 12 måneder blev truffet på baggrund af den brændstoføkonomi, som modellerne opnåede under en omfattende sammenligningstest, der fandt sted på en 3.500 kilometer lang køretur fra Holland til Ungarn og tilbage igen.

Brændstoføkonomien er imidlertid ikke den eneste grund til, at Révész-gruppen har valgt de nye CF og XF modeller.

- De første nye trækkere blev kørt hjem fra DAF fabrikken i Holland af vores egne chauffører, og de er meget begejstrede for lastbilernes køreegenskaber, siger Zoltán Sipos, administrerende direktør for Lerton Trans Ltd., som er en del af Révész-gruppen.

Den første sending bestående af 180 nye CF og XF lastbiler vil blive leveret til Révész-gruppen hen over de næste par måneder, og de resterende 220 lastbiler vil blive leveret næste år.

Læs mere om: DAF
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078