23948sdkhjf

Hollændere åbner kontor i Danmark

Greenway Logistics er brændt varm på Danmark og åbner nyt kontor i Herning

Det internationale ambitionsniveau er højt i nederlandske Greenway Logistics, der i disse dage styrker deres position i Norden med et nyt kontor i Herning.

Danmark er seneste skud på stammen for logistikvirksomheden, der udover hjemmemarkedet i Nederlandene og Belgien også er til stede i Sverige.

Positionen i Skandinavien styrkes nu yderligere, hvor Greenway Logistics øjner særligt gode muligheder for at åbne et nyt kapitel i virksomhedens væksteventyr.

Specialiseret i mode
Greenway Logistics er en specialiseret logistikvirksomhed med særlig fokus på mode- og tekstilindustrien, der har været primus motor for virksomhedens vækst og udvikling. Tendensen i branchen bevæger sig i stigende grad hen imod flere bæredygtige løsninger – også på vejene, hvor bæredygtige logistiske løsninger er lig med CO2- og kilometerbesparelser, der også kan mærkes på bundlinjen.

Ifølge administrerende direktør Willem-Jan Drost er bæredygtig logistik vejen frem for mode- og tekstilbranchen, der i de senere år har været præget af en stadig kortere produktlivscyklus og hurtigt skiftende kundepræferencer samtidig med at e-handlen oplever en rivende udvikling med tocifrede vækstrater årligt:

- Den danske mode- og tekstilindustri kan vinde stort ved at indfri det potentiale, der eksempelvis ligger i bundling og de nye logistiske løsninger, Greenway Logistics udbyder og er fortaler for, siger han.

Herning var oplagt
Herning viste sig hurtigt at være det oplagte valg for Greenway Logistics, der især har rettet blikket mod den stærke mode- og tekstilklynge i området.

Derudover ser virksomheden frem til at udbygge eksisterende samarbejder med relevante brancheorganisationer og partnere.

Allerede i 2015 indledte Greenway Logistics eksempelvis et tæt samarbejde med Dansk Mode & Textil (DMOGT), og i 2016 indgik virksomheden en aftale med interesseorganisationen Sportsbranchen Dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094