23948sdkhjf

ADP annoncerer ny feederrute til Danmark

Rederiet Hapag Lloyd udvider sin feederrute fra Hamburg med et nyt anløb på Fredericia Havn

Fredericia Havn fungerer som feederhavn med flere ugentlige afgange til Hamburg, Bremerhaven og Antwerpen. Forbindelserne varetages af flere rederier. Nu kommer der endnu et anløb. Det oplyser ADP i en pressemeddelelse. 

Hapag Lloyd udvider sin feederrute fra Hamburg til Skandinavien med et nyt anløb på Fredericia Havn. 

Første anløb med skibet Hanna bliver søndag d. 19. november 2017.

- Hapag Lloyds nye anløb finder sted om søndagen, og derfor vil den nye rute være meget attraktiv for virksomheder, som har behov for levering af containergods mandag morgen. Det nye anløb kan faktisk vise sig at være et godt alternativ til kørsel med lastbil fra f.eks. Hamburg til Danmark, fordi lastbiler ikke må køre gennem Tyskland før søndag aften, siger Rune Dalgaard Rasmussen, CCO i ADP.

Stort opland for containergods
Fredericia Havn ligger i et multimodalt knudepunkt med nem adgang til motorveje og jernbane. Beliggenheden udnytter ADP til udviklingen af Taulov Dry Port, som er et 700.000 m2 stort baglandsareal til Fredericia Havn, hvor virksomheder får adgang til flerstrengede transportløsninger og omladning af gods.

- Vi kan se, at store industrivirksomheder og transport- og logistiksektoren konsoliderer deres aktiviteter i Taulov ved Fredericia, og derfor er der mange potentielle virksomheder i vores nære bagland, som kan have behov for import af containergods via Fredericia Havn, siger Rune Dalgaard Rasmussen, CCO i ADP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11