23948sdkhjf

Netværksmøde hos DSV

Netværksmøde om virksomhedernes vej til grønne transporter holdes hos DSV

Transporterhvervet vil gerne bidrage til globale klimaløsninger og et lokalt godt bymiljø; men det er ikke let at vide, hvordan det kan gøres.

Nogle svar på problematikken får man hos DSV i Hedehusene, hvor der den 4. december holdes møde i Netværk for Transport & Miljø (TINV). Overskriften på mødet er "Virksomhedernes vej til grønnere transporter i de kommende år"

Målet med dagen et at give deltagerne indsigt i de teknologiske muligheder, og hvordan teknologien konkret kan anvendes ude i virksomhederne. Der er valgt at fokusere på tre områder: fremtidens varebil, fremtidens lastbil og fremtidens drivmidler.

Deltagerne får konkrete værktøjer, som man kan bruge i arbejdet med miljø og transport. Desuden vil der være et særligt fokus på miljøzoner, fordi der sker meget på området i EU.

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig (www.tinv.dk). Målgruppen er transportvirksomheder, transportkøbere, myndigheder og beslutningstagere.

Tid og sted:
Netværk for Transport og Miljø (TINV) holder møde den 4. december 2017 kl. 10.00-16.15 på DSV’s hovedkontor på Hovedgaden 630 i Hedehusene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109