23948sdkhjf

Black Friday skaber pakkerekord hos GLS

I forhold til sidste år er antallet af pakker, GLS håndterer i dagene efter Black Friday, i år mere end fordoblet

Danskerne har brugt dankortet flittigt i forbindelse med Black Friday, og det betød at GLS hen over weekenden kunne konstatere pakkerekord. 

Faktisk har danskerne været så shoppeglade, at GLS Pakkeshops flere steder er fyldte, og pakkerne ligger derfor på centrallager, indtil der er plads.

- Vi har forberedt os godt, øget bemandingen markant, og været i god dialog med kunder og distributionspartnere omkring Black Friday, lyder det fra direktøren for en af Danmarks største pakkedistributører GLS, Karsten Klitmøller.

Han fortsætter:

- Alligevel må vi sige, at danskernes shoppelyst har været noget større end vi forudså, og vi opfordrer derfor til, at man henter sine pakker ligeså snart man får en advisering om, at de ligger i Pakkeshoppen.

Åbner flere Pakkeshops
For at afhjælpe presset på de eksisterende Pakkeshops har GLS øget antallet af afhentningssteder, hvor behovet er størst, ligesom hyldekapaciteten i de eksisterende Pakkeshops er øget, hvor det har været muligt.

I Storkøbenhavn er behovet stort, så her har GLS åbnet tre egne Pakkeshops og fire pop-up Pakkeshops umiddelbart før Black Friday for at gøre klar til de mange pakker.

Alligevel forudser GLS, at nogle kommer til at vente lidt længere end normalt på deres pakker.

- Vi er kede af, at nogle modtagere nu skal vente længere end de plejer på deres pakker, og beder om lidt tålmodighed fra deres side. Vi styrer flowet fra central hånd, og sammen med vores gode samarbejdspartnere i de mange Pakkeshops landet over, får vi pakkerne videre til modtagerne, så hurtigt vi kan, siger Marianne Møller Jensen, Kundeservicechef hos GLS.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078