23948sdkhjf

Det nye vinterdæk til traileren

Hankook lancerer nu deres nye vinterdæk til brug på trailere, SmartControl TW01.

For første gang lancerer Hankook et trailerdæk særligt til vinterbrug. SmartControl TW01 indgår i serien af vinterdæk således, at man nu kan montere Hankook dæk på hele lastbilen.

Styredækket AW02 og trækdækket DW06 har begge M+S mærkningen sammen med 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake), og dette går igen på det nye trailer vinterdæk TW01. Dertil kan DW07 tilføjes, som med dens særlige nordiske gummiblanding er klar til kørsel under ekstreme vinterforhold.

De tre inderste ribber i det nye 5-ribbede vinterdæk er udstyret med særlige Multi-3D sipninger, hvilket garanterer den bedste bremseevne på både våd vej og sne/is belagte veje.

Derudover sikrer ribberne også effektiv dræning af vand, som reducerer chancen for akvaplaning på våde og fedtede veje. De stabile skuldre på begge de yderste ribber af TW01 sørger for stor stabilitet og perfekt vejgreb på både våde og tørre veje samt er meget slidstærkt.

Speciel gummiblanding
Gummiblandingen i TW01 er specifik designet til vinterbrug, og vedbliver med at have særlige vinteregenskaber ved selv meget lav temperatur - Også rullemodstanden og slidstyrken og dermed økonomien forbedres med den nye gummiblanding.

Hankook Tire er en af verdens fem største dækproducenter og leverer testvindende premium dæk til personbiler, lette lastvogne, SUV, varevogne, lastvogne og busser. Hankook er også involveret i motorsport, hvor der leveres dæk til både baneracing og rally.

Avancerede produkter
Målsætningen er at tilbyde forbrugerne teknologisk avanceret produkter af top kvalitet og med høj køreglæde. For at realisere dette investerer Hankook Tire store beløb i forskning og udvikling i fem tekniske centre og syv produktionsanlæg verden over.

Hankook har sit tekniske forskningscenter i Hannover i Tyskland, hvor man udvikler skræddersyede dækløsninger til det europæiske marked, ligesom masn også er OE-leverandør til mange store bilproducenter.

Produktionen af dæk til det europæiske marked foregår i en topmoderne fabrik i Rácalmás i Ungarn. Fabrikken, som blev åbnet i juli 2007, er kontinuerligt blevet udvidet, og i dag producerer ca. 3.000 ansatte her ca. 19 millioner dæk årligt til personbiler, lette lastvogne og SUV-modeller.

Hankook Tire har i dag totalt mere end 22.000 ansatte og sælger deres produkter i over 180 lande.

NDI Danmark A/S er den officielle danske importør af Hankook dæk - www.ndias.com.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093