23948sdkhjf

Vognmænd fik nej fra vælgerne

Hverken Ole Bang Jensen eller Poul Christensen fik succes ved sidste uges kommunal- og regionalvalg

Kommune- og regionsvalgene den 21. november blev ikke nogen succesoplevelse for de godskørende vognmænd. Ingen de to opstillede kandidater fik tilstrækkelig med opbakning fra vælgerne. Selv om Venstre-manden Ole Bang Jensen fik 283 personlige stemmer, var det ikke nok til en tredje periode i Haderslev Byråd. Med Venstres mandatmæssige tilbagegang skulle han have haft mindst 400 personlige stemmer.

Ole Bang Jensen mener, at de manglende stemmer skyldes hans positive indstilling til vindmøller og til at rent spildevand kunne løbe ud i havet. Det er en holdning, som ikke passede vælgerne. Nu der den gode venstre-mand fra Haderslev færdig med politik.

- Jeg fylder 70 år næste gang, der er valg. Fødselsdatoen sætter helt naturligt en grænse for min interesse for at fortsætte i partipolitik, siger han.

Den politiske debutant, vognmand Poul Christensen fra Svendborg, opstillede for de konservative, som mistede et af tre mandater i Region Syddanmark.

Trods 347 personlige stemmer lykkedes det ikke for Poul Christensen at blive valgt.

- Ingen ønskede ny politisk besætning, som ellers var et udbredt krav før valget. Alt er næsten status quo i det nye regionsråd, siger han.

Poul Christensen overvejer nu at lægge sine kræfter i det organisationspolitiske arbejde i DTL, som efter hans mening giver bedre muligheder for at opnå resultater.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079