23948sdkhjf

Butikskæde vælger Universal Transport

Skal levere symaskiner, stof og diverse tilbehør til 28 butikker i Danmark

Universal Transport A/S fra Vejle har indgået en samarbejdsaftale med Stof 2000, der har hovedsæde i Odense og 28 butikker fordelt over hele landet.

- Vi ved, at Stof 2000 sætter kvalitet i højsædet, og derfor er vi meget stolte af, at de har valgt at være kunde hos os, siger direktør Brian Søgaard fra Universal Transport.

- Vi vil naturligvis hver eneste dag gøre alt for at leve op til den tillid, vi bliver vist, når vi bliver valgt som transportleverandør.

Stof 2000 er en dansk kæde af stofbutikker. Visionen er at levere kreative idéer og inspiration til danskerne via stof, tilbehør, mønstre, garn, skum, symaskiner samt diverse hobbyartikler. Valget af Universal Transport som transportør er blandt andet sket ud fra et ønske om fleksibilitet.

- De er vant til at håndtere stykgods, hvilket i vores tilfælde betyder, at de både leverer varer og tager returvarer med den anden vej, siger Torben U. Olesen, der er strategisk udviklingskonsulent hos Stof 2000. Derudover har Universal Transport et stort netværk - og så har de attraktive priser.

Dansktalende chauffører
Torben U. Olesen fremhæver også transportleverandørens mange dansktalende chauffører, for i en til tider hektisk hverdag er det et krav, at der kan kommunikeres hurtigt og uden misforståelser med chaufførerne ude på vejene.

- Engang havde vi egne lastbiler, men det afskaffede. I dag har vi fået en fast kontaktperson hos Universal Transport.

- Det føles nærmest som om, vi har vores egne biler igen. Man får en fornemmelse af, at vi er en del af hinandens virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125