23948sdkhjf

Fire konsortier skal byde på havneudvidelse

Efter annulleret udbud tidligere på året er Lindø nu klar til en ny runde

Fredag den 1. december offentliggjorde Lindø Port of Odense A/S navnene på de fire konsortier, som får mulighed for at byde på etableringen af et nyt havnebassin til op mod 400 mio. kroner.

De prækvalificerede konsortier:

- JV Lindø Port of Odense (konsortium bestående af Züblin A/S (DK) og Jan De Nul NV (BE))

- Offshore Supply Terminal Nord Contractors (OSTNC) (konsortium bestående af DEME Infra Marine Contractors NV (BE), M.J. Eriksson A/S (DK) og Dredging International NV (BE))

- Aarsleff - Rohde Nielsen I/S (konsortium bestående af Per Aarsleff A/S (DK) og Rohde Nielsen A/S (DK))

- Besix - Van Oord - CG Jensen (konsortium bestående af NV Besix SA (BE), CG Jensen A/S (DK) og Van Oord

De fire konsortier er udvalgt blandt otte ansøgere fra flere lande i Europa.

Havneselskabet måtte i september annullere det oprindelige udbud, fordi to af tilbuddene var for dyre, samt at et tredje ikke overholdt de tekniske specifikationer, mens et fjerde bud kom for sent. Entreprenøren M. J. Eriksson tog ganske enkelt fejl af adressen.

- Det er med stor glæde, at vi i denne nye prækvalifikation igen har oplevet stor interesse og vilje til at byde på vores havneprojekt. Og det er en særlig glæde, at vi også har gengangere fra seneste budrunde, som på trods af annullering har valgt at arbejde videre ud fra det reviderede udbud, siger Lindøs administrerende direktør, Carsten Aa.

Havneudvidelsen omfatter et nyt, stort havnebassin med en dybde på 11,0 meter, en udvidelse af Terminal Nord med 400.000 kvadratmeter samt et nyt kajanlæg på 1.035 meter, der er konstrueret til håndtering af tunge emner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096