23948sdkhjf

Ny app skal rykke investeringer ud i førerhusene

Fremover skal vognmanden kunne investere virksomhedens penge direkte fra førerhuset ved hjælp af en spritny app

Med mange timer på landevejene, bunker af papirarbejde og ganske få ansatte, kan det være svært som vognmand at afse tid til mange, lange møder med folk i jakkesæt. Men det behøver heldigvis ikke være så besværligt, hvis man gerne vil investere virksomhedens penge og forhåbentlig få dem til at avle.

Danske Bank har nemlig lanceret en ny digital investeringsløsning, kaldet ’June for Virksomheder’. Konceptet er, som navnet antyder, kendt for privatkunder, men nu skal også små- og mellemstore virksomheder have mulighed for simpelt og billigt at investere pengene på kistebunden.

- Vi ved via samtaler med vores kunder, at interessen for at få aktiveret den overskydende likviditet er der. Med den nye platform forsøger vi med en digital og fleksibel løsning derfor at fjerne de barrierer, der for mange gør det svært at komme i gang med at investere, siger produktchef hos June Jakob Beck Thomsen.

Oplagt for transportbranchen
Danske Bank peger selv på transportbranchen som én af de brancher, de sætter hårdt ind på at lancere appen overfor. Det, ’June for Virksomheder’ kan, giver nemlig rigtig god mening for vognmændene, fortæller Jakob Beck Thomsen:

- Transportbranchen er en interessant kundegruppe for os, fordi der er rigtigt mange selvstændige vognmænd, og mindre virksomheder, som netop ikke har de interne ressourcer og trække på, som større firmaer har det. Her er ofte ikke en økonomidirektør, som løbende varetager økonomien og tiden er ofte knap. June skal gøre det nemt for de mindre virksomheder og få mere ud virksomhedernes overskudslikviditet, men på deres præmisser, og når der er 10 min til rådighed.  

Altid lige ved hånden
At det nye koncept lanceres som app understreger yderligere den gode pointe i, at vognmændene tager ’June for Virksomheder’ til sig. Eftersom der for vognmanden sjældent er tid til at sidde mange timer ved skrivebordet bag en computer, er ’mobile-first’-princippet særdeles anvendeligt.

Mobilen er jo netop hos os hele døgnet rundt, og bruges af mange selvstændige vognmænd i forvejen til at styre slagets gang på landevejene. Og så behøver det ikke være indviklet, bare fordi det handler om investeringer, forsikrer Jakob Beck Thomsen:

- ’June for virksomheder’ er intuitiv og nem at bruge og er udviklet til mobilen. Perfekt for særligt vognmænd og andre selvstændige, der er på farten og ikke sidder ved computeren i det daglige eller har tid til mange møder med en investeringsrådgiver. Samtidigt er June for virksomheder super fleksibel fordi pengene kan hives ud af June igen uden omkostninger, hvis der er behov for likviditet til uforudsete behov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109