23948sdkhjf

Copenhagen Truck Wash udvider

Overtager Nyscans vaskehaller i Køge og på Avedøre Holme.

Nyscan-koncernen har indgået en aftale om at overdrage sine vaskeaktiviteter inden for lastbilvask til Copenhagen Truck Wash.

Det drejer sig om vaskeanlæggene hos Nyscan i Køge og Nyscan Biler på Avedøre Holme i Hvidovre.

Dermed tilføjer Copenhagen Truck Wash to nye lokationer til sine aktiviteter i Høje Taastrup og fordobler sin kapacitet til i alt seks store vaskehaller med fokus på erhvervskøretøjer.

 

Fokus på kerneforretning

Med frasalget af vaskeaktiviteterne ønsker Nyscan at fokusere på sin kerneforretning, der er salg, servicering og reparation af lastbikler og varevogne.

- Vi er overbeviste om, at vi i Copenhagen Truck Wash har fundet den helt rigtige partner til at køre vaskeaktiviteterne videre, siger Nyscans servicedirektør Jens Egeskov.

- Nyscan forbliver selvfølgelig kunde i vores tidligere vaskehaller, for vi kan se, at Copenhagen Truck Washs tilgang til lastbilvask er helt unik, siger Jens Egeskov.

 

Vaskehaller til modulvogntog

Aftalen med Copenhagen TruckWash omfatter en vaskehal på Nyscans IVECO-anlæg på Avedøre Holme i Hvidovre ved København samt de to vaskehaller på Scania-anlægget på Skandinavisk Transportcenter i Køge.

Vaskehallerne er alle udrustet med 31 meter lange vaskebaner, som kan håndtere modulvogntog i én vaskeproces.

 

Fuld fart på

Indehaveren af Copenhagen Truck Wash, Mikkel Merrild, er rigtig glade for aftalen, som vil styrke hans position i Hovedstadsområdet.

- Vi fordobler vi vores kapacitet og bliver den største aktør på det storkøbenhavnske vaskemarked, fastslår han.

- Vi har fuld fart på vores tre vaskehaller på Letland Allé i Høje Taastrup, hvor vi blandt andet servicerer de mange virksomheder i det store transportcenter og entreprenørvognmænd i området.

 

Medarbejderne følger med

Overdragelsen sker pr. 1. januar 2018 som en såkaldt virksomhedsoverdragelse, hvor de fire dedikerede vaskemedarbejdere hos Nyscan følger med på uændrede vilkår.

Også de mange vaskeaftaler, som Nyscan har indgået med kunder i hele Storkøbenhavn, følger med på uændrede vilkår.

- Vi glæder os til at servicere Nyscans vaskekunder. Med vores kvalitetskoncept for vask af alle typer erhvervskøretøjer - fra varevogne og lastbiler til mobilkraner og specialkøretøjer i det tunge segment - er vi overbeviste om, at vi kan effektivisere driften af vores vaskehaller og tilbyde et endnu højere serviceniveau, siger Mikkel Merrild.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219