23948sdkhjf

Frank Nørager & Co. solgt

Transportvirksomheden Ville Silvasti køber Frank Nørager & Co. A/S og bliver størst I Nordeuropa.

Den finske transportvirksomheden Ville Silvasti Ltd har taget det største vækstshop i virksomhedens historie gennem overtagelsen af den danske familieejede transportvirksomhed Frank Nørager & Co. A/S, en transportvirksomhed med speciale i transportydelser til vindmølleindustrien.

Virksomhedsovertagelsen gør Silvasti til Nordeuropas største specialtransportvirksomhed, med en omsætning på næsten 50 millioner euro og næsten 200 ansatte.

Overtagelsen forstærker især Silvastis ekspertise inden for vindmølleindustrien, som virksomheden har valgt som et af de primære fokusområder.

Både Silvasti og Nørager er blandt Nordeuropas førende specialtransportvirksomheder, begge med speciale i vindmølleindustrien. Overtagelsen øger i høj grad virksomhedernes evne til sideløbende at udføre krævende specialtransportprojekter for industrisektoren i hele Europa.

Flere års vækst

For Silvasti er overtagelsen en naturlig fortsættelse af en flere års dedikeret vækststrategi baseret på familieentreprenørskab.

- For at vokse i Europa skal vi både udvide geografisk og udstyrsmæssigt, siger Ville Silvasti, der er hovedaktionær i Silvastis hovedejer.

- Med denne overtagelse kombinerer vi Silvastis stærke know-how inden for planlægning og omfattende projektledelse med Frank Nørager & Co’s driftsmæssige ekspertise og omfattende materielle ressourcer. Vi anser overtagelsen for at være et perfekt match, der samler kompetencer, som supplerer hinanden perfekt.

- Vi forventer at overtagelsen går forholdsvis let, fordi de to familieejede virksomheder har en del fællestræk. Frank Nørager & Co. A/S blev grundlagt for 35 år siden af Frank Nørager, som startede op som selvkørende vognmand, helt ligesom Silvasti.

Generationsskifte
- Vi nærmede os hastigt et generationsskifte og overvejede derfor mulighederne, siger Mikael Schmidt, som overtager posten som administrerende direktør i den danske del af virksomheden.

- De to virksomheder har samme baggrunde og værdier, hvilket gør aftalen med Silvasti til et meget let og naturligt valg. Ledelsestilgangen og den driftsmæssige kvalitet hos begge virksomheder er baseret på kompetent personale og ejerens indgående viden om industrien, helt ned på det operationelle niveau.

- Det sikrer, at vores kunder får korte responstider og fleksible tjenester, der er baseret på en omfattende forståelse af industrien. Begge virksomheder har også et meget godt omdømme og er kendt for den høje kvalitet og pålidelighed.

- Kunderne hos den udvidede Silvasti Group kan således se frem til at arbejde sammen med en alsidig serviceudbyder, hvis tjenester nu er endnu mere professionelle end før, siger Silvasti.

En alsidig ekspert
Indtil videre forsætter Frank Nørager & Co. A/S med at drive virksomheden under sit nuværende navn som en del af Silvasti Group.

Den nye Silvasti gruppe har en samlet flåde bestående af ca. 100 trækkende enheder, over 50 følgebiler og over 200 forskellige special- og modultrailere, som kan modificeres til at imødekomme vores kunders behov.

- Vi kan nu levere specialtransportydelser endnu mere fleksibelt og konkurrencedygtigt end før. Personalet hos begge transportvirksomheder repræsenterer industriens elite, med høj ekspertise og omfattende erfaring. Jeg er meget ivrig efter at se, hvad disse medarbejdere kan udrette sammen, siger Silvasti.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094