23948sdkhjf

Lastvognsmekanikere viser sig frem i Herning

Uddannelsen deltager i år for første gang i DM i Skills.

Lastvognsmekanikeruddannelsen er med som demonstrationsfag, når DM i Skills løber af stablen i Herning i dagene 18.-20. januar 2018.

Standen er blevet til i et samarbejde mellem Volvo Trucks Danmark, Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser for at vise, hvad en karriere som lastvognsmekaniker kan byde på.

- Vi ønsker med dette initiativ sammen med Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser at synliggøre de mange spændende muligheder, der følger med en karriere inden for lastvognsbranchen, hvor der er gode vilkår både under og efter uddannelsen samt en meget lav arbejdsløshed og heraf følgende jobsikkerhed, siger Jan Egegaard Jensen, der er kompetenceudviklingsansvarlig hos Volvo Trucks Danmark, i en pressemeddelelse.

På standen vil man direkte og på storskærm kunne opleve elever fra Syddansk Erhvervsskole udføre praktiske opgaver på en Volvo-lastvogn. De besøgende vil også kunne møde faglærere fra Syddansk Erhvervsskole og medarbejdere fra Volvo Trucks og forhandlernetværket, der kan fortælle mere om lastvognsmekanikeruddannelsen og de karrieremuligheder, man har som lastvognsmekaniker.

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent og en årligt tilbagevendende begivenhed beregnet til at eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne, der gennem konkurrencer yder deres bedste. I 2018 er der tilmeldt 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.183