23948sdkhjf

Ny Truck Diesel station ved Horsens Syd

Energiselskabet OK har åbnet endnu en Truck Diesel station - denne gang i den sydlige del af Horsens

OK vil være bredt til stede i Danmark og tæt på hovedfærdselsårerne for den tunge trafik. Den nye Truck Diesel stations beliggenhed opfylder det mål.

- Vi har allerede en Truck Diesel station ved Horsens, som ligger ved Lund, og med den nye station, på Orionvej i Horsens Syd dækker vi endnu et populært tilkørselsområde ved motorvejen og gør det nemmere for vores eksisterende og nye transportkunder, siger OKs markedschef Henrik Dehn.

- Det bliver en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue, tilføjer han.

Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, som også kaldes NOx-partikler, og som udledes fra dieselkøretøjer, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år, og derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel stationer.

Fokus på sikkerhed
Energiselskabet OK har stort fokus på udvikling af digitale løsninger efter kundernes behov. Så længe løsningerne også er med fokus på sikkerhed.

En af løsningerne, der øger sikkerheden, er muligheden for tankning via sms, og den kan bruges forskelligt hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel-kort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OKs Truck Diesel stationer.

Flere stationer på vej
Henrik Dehn påpeger, at man løbende vurderer nye placeringer grundet OK's vækst på transportmarkedet, men at målet er ikke "blot" at have mange stationer, men derimod gode placeringer til stationerne - igen ser OK på kundernes behov.

- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere OK Truck Diesel-stationer - og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2018, siger Henrik Dehn.

Ud over den nye Truck Diesel station i Horsens, åbnede OK kort før jul også op for dieselhanerne i Sønderborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062