23948sdkhjf

Blue Water har travlt i Brasilien

Det brasilianske reefer-eksportmarked boomer, så der er nok at lave på Blue Waters Shipping kontor i Säo Paulo

 De favorable markedsvilkår, vi oplever i øjeblikket, har gjort brasilianske produkter meget konkurrencedygtige. Det betyder, at vi har oplevet en stigning indenfor eksport af reeferprodukter i 2017. Vores håb er, at vi kan fortsætte udviklingen i 2018. Derfor har vi stort fokus på at promovere vores forretning, siger Priscilla Souza, som er kontorchef hos Blue Water i São Paulo.

Da Priscilla Souza og kollegaen Caroline Varandas fra São Paulo-kontoret besøgte en af verdens førende fødevaremesser, Anuga, var formålet at promovere Blue Water for at øge vores del af den brasilianske eksportvolumen. 

- Det var en rigtig god udstilling for os. Vi mødte en lang række kunder og diskuterede forretningsmuligheder med dem. Det er altid en fordel at mødes med kunderne personligt, da det giver os mulighed for at opbygge og styrke de personlige relationer og opbygge tillid. Efter udstillingen er det lykkedes os at indgå aftaler. Vores håb er, at vi kan øge volumerne yderligere i 2018, siger Priscilla Souza. 

Siden Blue Water Säo Paulo blev etableret i 2003, har kontoret opbygget en stærk position som transportudbyder indenfor brasiliansk reefer-eksport af fjerkræ, oksekød og grisekød til Vestafrika, Europa og resten af verden. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078