23948sdkhjf

Palfinger Danmark er flyttet

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Fra årsskiftet er Palfinger Danmark flyttet til nye lokaler i Middelfart ved den fynske motorvej.

Palfinger Danmark havde længe næret et ønske om at flytte til mere moderne lokaler end de hidtidige i Nr. Aaby. Da Palfinger Group i Østrig sidste år overtog Palfinger Danmark A/S kom der yderligere skub i planerne om en flytning.

På adressen Stensgårdsvej 21 M i Middelfart råder Palfinger nu over 360 kvadratmeter lyse og venlige lokaler, topmoderne mødefaciliteter til både de ansatte og gæster udefra samt et moderne computerstyret lager på 500 kvadratmeter.- Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Palfinger Group i Østrig, der har bidraget til, at det blev muligt at flytte fra de efterhånden for små lokaler i Nr. Åby, siger souchef og produktchef, Jesper Mouridsen, Palfinger Danmark A/S.

- Vi har nu fået langt mere plads i de moderne kontorer. Det giver helt nye muligheder. Nu kan vi for eksempel holde vores forhandler-kurser her i Middelfart.

Indretningen af de nye lokaler er ikke helt færdiggjort endnu. Der mangler den sidste finish, men det kommer i den nærmeste fremtid.

Tre lagre blev til ét
En af de meget store fordele i forbindelse med flytningen er, at lageret af reservedele nu er samlet på den nye firma-adresse i Middelfart - i stedet for som tidligere tre forskellige steder i Danmark.

Læs også: Kæmpekran med succes

- Det giver et bedre overblik, når lageret er samlet her, hvor det også er nemt at komme til fra nær og fjern. Vi ligger jo så dejligt lige midt i Danmark, siger Jesper Mouridsen.

Stor aktivitet
Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor der er stor aktivitet hos Palfinger Danmark.

- Vi mærker en betydelig stigning i vores salg, siger produktchefen. Der er i øjeblikket en stor efterspørgsel efter kroghejs - og ikke mindst stykgodskraner. Der er vækst i Danmark, og det er jo noget, vi i transportbranchen mærker med det samme og nyder godt af.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.096