23948sdkhjf

DAF Trucks præsenterer 90-års jubilæumsudgave

DAF Trucks præsenterer den nye XF i en 90-års jubilæumsudgave, som udbydes i begrænset antal

Hub van Doorne grundlagde DAF for 90 år siden, og lastbilproducenten blander sig nu blandt Europas mest succesrige. Derfor produceres nu en jubilæumsudgave af DAf XF, der indeholder en premiumpakke, eksklusiv staffering og andre raffinerede udvendige designelementer. Den leveres med klassens førende hytte, Super Space Cab, og Paccar’s mest kraftfulde 530 hk/390 kW MX-13 motor.

90-års jubilæumsudgaven fremstilles kun i 250 eksemplarer. Den fås som 4x2 trækker (FT) til markederne på det europæiske kontinent, og som 6x2 trækker (FTG) til Storbritannien og Irland. Hvert køretøj har et unikt nummer, der er synligt både i den dekorative finish inde i kabinen og i det specielt oplyste DAF logopanel, der er synligt, når døren åbnes.

Unikt iøjnefaldende ydre
Denne udgave af DAF’s ”International Truck of the Year 2018” fås i tre attraktive metalfarver: Anniversary Black, Rouge Flamme og Jamaica Blue. Striber i blåt eller rødt på gitteret kendetegner XF 90-års jubilæumsudgaven. En håndlavet version af DAF’s berømte historiske logo findes på forsiden af lastbilen, samt på siderne og bagsiden af førerhuset.

Topklasse udstyret
DAF’s 90-års jubilæumsudgave er meget rigt specificeret. Den byder blandt andet på luftaffjedret Super Space Cab med alle udvendige dele i førerhusfarve, LED-forlygter, Skylights, tåge- og kurvelygter, tagvindafviser med sidevindafvisere, sideskørter (4x2) og Alcoa aluminiumhjul. Lufthorn monteres på førerhusets tag.

Unikt interiør
Interiøret har flotte detaljer, som for eksempel det historiske DAF-logo præget i nakkestøtten på de luftaffjedrede ”Xtra Leather” stole. DAF’s logo anvendes også som dekoration på dørene, på chaufførinformationspanelet og det avancerede radionavigationssystem. Desuden er den indvendigt trimmet med lædersæder, læderarmlæn, og læderfinish på dørpaneler og rat. Klimakontrol, tagmonteret parkeringskøler, TruckPhone, mikrobølgeovn, køleskab under nederste køje og DAF Night Lock er altsammen inkluderet.

Luksus gavesæt
Hver 90-års jubilæumudgave af XF leveres med et nummereret gavesæt. Sættet indeholder en læderrejsetaske, en jakke med læderdetaljer, en DAF Waterman pen i skræddersyet læderboks, en læder kreditkortpung og en skitse af 90-års jubilæumsudgaven signeret af DAF’s chefdesigner Bart van Lotringen.

- Da han udviklede sine lastbiler, fokuserede Hub van Doorne på teknologi, funktionalitet og chaufførkomfort, sagde Preston Feight, DAF Trucks’ President.

- Denne ekstraordinære 90-års jubilæumsudgave er en hyldest til grundlæggeren af vores store firma.

Mere om: DAF XF
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.147