23948sdkhjf

Ny havneformand: Brug for investeringer i Horsens

- Horsens Havn er inde i en spændende udvikling, og den glæder jeg mig til at bidrage til de næste fire år. Potentialet er stort, men vi kommer ikke uden om, at der også skal investeringer til for at håndtere væksten.

Det siger den nye formand for Horses Havns bestyrelse, Claus Kvist Hansen, som har siddet i formandsstolen siden nytår. Det skriver Danske Havne på sin hjemmeside.

Han vil bruge tid de kommende måneder på at komme tættere på havnens hverdag og virksomheder.

- Havnen er et stort aktiv for byen, med mange arbejdspladser – også dem, der følger med længere inde på land. Derfor er det vigtigt for kommunen, at havnen trives og kan udvikle sig og leve op til de forventninger og de krav, kunderne har. Samtidig skal vi sikre, at erhverv og boliger fortsat kan trives over for hinanden, siger Claus Kvist Hansen, som også nævner infrastrukturen omkring havnen som et vigtigt fokusområde de kommende år. 

Ud over Claus Kvist Hansen består bestyrelsen af næstformand Per S. Andersen, Ole Dahl Kristensen, Bjarne Sørensen, Anne V. Kristensen, Allan Hjorth, Børge Sørensen og Anders Jørgensen.

Claus Kvist Hansen overtog formandsposten i Horsens Havn efter kommunalvalget i november sidste han. Han afløste Flemming Ejlersen, der havde formand i godt et år. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078