23948sdkhjf

OK skal endnu mere på landkortet

- Flere OK Truck Diesel stationer, digitale løsninger og udenlandske kunder står på programmet, fortæller OK’s markedschef.

OK’s markedschef på transportområdet, Henrik Dehn, har lagt en kurs, der sætter energiselskabet endnu mere på landkortet end tidligere. Det gælder både i forhold til at oprette flere Truck Diesel stationer og udvikle nye digitale løsninger.

Den offensive kurs er båret frem af en transportbranche, der har godt med vind i sejlene.

- Der er rigtig meget transport ind og ud af Danmark. Mere end 6.000 lastbiler krydser grænsen hver dag, og dem vil vi gerne have ind og tanke OK, siger Henrik Dehn.

- En ting er, at vil servicere de danske, internationale vognmænd, når de kører ud af landet; men vi vil naturligvis også gerne i kontakt med de udenlandske vognmænd der kommer udefra og kører ind i Danmark. De tanker rigtig meget i Danmark, og OK har noget at byde på.

- Vi har udviklet en portal, som supporterer "Min OK", der kan styre vores kort, så også udenlandske transportører kan tanke via en SMS løsning. I øvrigt som vi allerede i dag tilbyder danske vognmænd via "Min OK".

Når man vil tanke på en af vores stationer, sender man en SMS til OK, hvorefter man indtaster pinkode og der åbnes for tankning. 

Danmark har lave priser
Transportmagasinet: Hvordan er priserne i øjeblikket? Kan det betale sig at tanke i Danmark?

- Ja, Danmark har lavere priser og afgifter sammenlignet med vores nabolande. Det gør, at mange udenlandske vognmænd venter med at tanke, til de kommer til Danmark - og omvendt, så tanker de alt, de kan, inden de kører ud af landet. I øvrigt ligesom de danske vognmænd gør.

- Danmark er et attraktivt tankningssted. Derfor kigger vi stadig efter nye positioner. Vi har i dag 73 OK Truck Diesel stationer, men der er fortsat steder på landkortet, som vi gerne vil have dækket ind.

Stærk i Padborg
Et centralt sted for netop danske og udenlandske vognmænd er Padborg, og her er OK særdeles godt repræsenteret.

OK har Truck Diesel stationer på Lejrvejen og Industrivej, samt hos transportvirksomhederne H.P. Therkelsen og Nagel. Det gælder om at være til stede - de rigtige steder.

Fået fat i markedet
OK har været i en kraftig udvikling de seneste fem-seks år.

Man har traditionelt haft mange små kunder, men nu har man opnået samarbejde med flere af de store transportvirksomheder. Det betyder, at OK er godt på vej til en markedsandel på 25 procent.

Digital satsning
OK har stort fokus på udvikling af digitale løsninger efter kundernes behov - så længe løsningerne også er med fokus på sikkerhed.

En af løsningerne, der øger sikkerheden, er muligheden for tankning via sms, og den kan bruges forskelligt hos kunderne efter behov.

- Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel-kort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren tanker via mobilen, når der tankes på OK’s Truck Diesel-stationer.

Administrere flåden
Samtidig er det blevet nemmere for erhvervskunder at administrere sine tankkort, og det er især en fordel for virksomheder med en større vognpark.

Det foregår i "Min OK", som er den selvbetjeningsplatform, OK’s kunder har adgang til.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094