23948sdkhjf

Ny dansk Ekeri-forhandler

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Poulsen Biler er blevet udvalgt til at sælge og markedsføre Ekeri i Danmark

Poulsen Biler i Horsens er blevet forhandler af Ekeris produkter på det danske marked. Ekeri er en finsk opbygningsvirksomhed, som især er kendt for sine trailere, anhængere og kasseopbygninger med åbningsbare sider.

Et innovativt låsesystem gør det muligt at åbne en hel vognside ved hjælp af foldedøre, så der kan lastes store og lange emner på én gang. Ekeri opbygger sine produkter i moduler, så de kan sammensættes i mange forskellige kombinationer.Sortimentet omfatter anhængere, sættevogne og citytrailere. Desuden fremstilles kølekasser og boxopbygninger med forskelligt indhold og funktioner.

- Man kan sige, at Ekeri er Rolls-Royce-mærket inden for trailere, siger Phillip Bredahl, som står for salget af de finske trailere herhjemme.

- Ekeri står for kvalitet og er allerede et mærke, som mange vognmænd kender. Der kører ikke så mange af dem herhjemme; men det håber vi at lave om på.

- Fabrikken kan kundetilpasse trailerne, så de passer præcis til kundens behov. Det er noget, som danske vognmænd sætter stor pris på, siger Phillip Bredahl.

Læs også: TIP udvider med flere trailerværksteder

Halvandet minut
Det tager kun halvandet minut at åbne hele siden. Det er hurtigt og effektivt.

- Sikkerheden er et også et vigtigt punkt. Når der transporteres gods i lukkede trailere, minimeres risikoen for skader markant på godset. Det er også betydeligt sværere for tyve at komme ind i en bokstrailer end i en gardintrailer.

De første trailere er på vej
Poulsen Biler er importør med tre selvstændige salgspoints. Udover Poulsen Biler i Horsens er det Scanvo Trucks Danmark og CPH Trucks.

- Vi har bestilt de første trailere. Dem får vi hjem fra uge 8 af, hvorefter interesserede kan komme og se dem i Horsens, siger Philip Bredahl, som har store forventninger til Ekeri.

Læs også: TIP Trailer Services får nye ejere

- Vi har oplevet en stor forhåndsinteresse, så det tegner godt. Med Ekeris produkter kan vi tilføje endnu et segment til vores produktsortiment og dermed servicere både eksisterende og nye kunder endnu bedre, slutter han.

Det vil også være muligt at handle reservedele og ekstraudstyr til Ekeri-produkter via Poulsen Biler i Horsens.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.21