23948sdkhjf

Leman er årets bedste elevplads

Tre elever er rigtig glade for deres elevpladser. Faktisk så glade, at de indstillede arbejdspladsen til årets bedste sjællandske virksomhed

Tre elever er rigtig glade for deres elevpladser. Faktisk så glade, at de indstillede arbejdspladsen til årets bedste sjællandske virksomheder.

Blandt de tre bedste virksomheder er Leman i Greve, der er kåret til årets speditørelevplads.

Leman er nomineret af eleven Joakim Nielsen, der i sin indstilling blandt andet skriver, at virksomheden "...fokuserer 100 procent på deres elever. Helt fra start føler man sig speciel. Man får tildelt stort ansvar fra start, og de viser, at de har tillid til, at netop du er blevet valgt som elev."

Joakim Nielsen fortæller også, at man får hurtigt lidt sværere udfordringer, så man lærer at håndtere pressede situationer.

- Desuden får vi som elever mulighed for at afprøve vores evner på et kontor i udlandet efter endt elevforløb, siger Joakim Nielsen.

Kurt Jørgensen, formand for HK/Privat Sjælland, er glad for, at eleverne får ansvar og mulighed for at vokse med opgaverne.

- Det er vigtigt, at eleverne får den rette blanding af ansvar og vejledning. På den måde får de det bedste ud af deres elevtid. Det har de styr på hos Leman, og derfor vinder de i år, siger han.

- I det store billede kan vi se, at selvstændige og fagligt dygtige medarbejdere bliver mere og mere efterspurgt af virksomhederne. Og så er det da smart at uddanne dem selv, som Leman gør, siger Kurt Jørgensen.

De to andre arbejdspladser, som er blevet kåret til årets bedste på Sjælland, er revisionsselskabet Multi Revision i Næstved og ejendomsselskabet Danbolig i Haslev.

Det er HK/Privat Sjælland og Roskilde Handelsskole, der står for kåringerne på baggrund af nomineringer fra elever i forskellige virksomheder i deres brancher.

Leman går forrest
På det seneste har organisationer, uddannelser, kommuner og virksomheder forhandlet om udviklingen af nye uddannelser inden for transport og logistik. Leman UK har været en af de vigtigste bidragsydere i en arbejdsgruppe, der har til formål at udvikle et internationalt uddannelsesprogram for speditørelever.

Uddannelsesprogrammet bliver anerkendt af regeringen og sikrer kommende speditører samme uddannelsesniveau og læring som den danske elevuddannelse.

Meget få lande i verden har en veludviklet transport- og logistikuddannelse, hvorfor det er meget unikt og et vigtigt skridt mod at sikre højere kvalitet i branchen. 

- Vi ser et stort behov for uddannelse og efteruddannelse for at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere i Leman. Branchen er i vækst, og derfor vokser efterspørgslen efter uddannede medarbejdere også, fortæller Jørn Peter Hansen, Division Manager for National Distribution & Cross Dock i Leman.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Chauffør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078