23948sdkhjf

Messer landet over skal få ledige i job som chauffør

I marts holder Dekra og danske transportvirksomheder job- og rekrutteringsmesser 10 steder i Danmark

Hvis du er på jagt efter fremtidens chauffør, så er der nu en gylden mulighed for at finde ham eller hene.

Dekra, der er landets største udbyder af transportuddannelser, holder nemlig 10 job- og rekrutteringsmesser rundt om i landet fra 5.-8. marts. Dermed får ledige og andre interesserede en gratis chance for at gribe nogle af de mange ledige chaufførjobs i den danske transportbranche.

På messen kan deltagerne møde et bredt udvalg af danske transportvirksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft. De ledige, der ønsker at tage uddannelsen som chauffør, kan også få information om mulighederne for at få uddannelse med jobgaranti med henblik på at blive lastbil-, bus-, taxichauffør eller køre sygetransport.

Dekra var vært ved lignende messer i oktober 2017. Dengang var flere end 1.500 tilmeldt jobmessen, hvor de kunne møde mere end 100 vognmænd.

Nem adgang til kandidater
Kraftig vækst i transportbranchen betyder, at flere danske transportvirksomheder i øjeblikket oplever en akut mangel på chauffører. I alt anslår brancheforeningen ATL og 3F, at Danmark i de kommende år får brug for 2.500 nye lastbilchauffører.

- Branchen har allerede her og nu hårdt brug for arbejdskraft, for at kunne udnytte den store efterspørgsel der er på transport i øjeblikket. Med jobmesserne forsøger vi at gøre rekrutteringen nemmere for transportvirksomhederne. De får nemmere adgang til en bredere skare af interesserede ansøgere, end de ellers ville komme i dialog med, siger koncerndirektør i Dekra Peter Laursen.

Dekras job- og rekrutteringsmesse afvikles 10 steder i landet: Nørresundby, Viborg, Herning, Brabrand, Vejle, Vejen, Odense, Brøndby, Næstved og Hillerød.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.181