23948sdkhjf

Opticruise som mobil-app

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Renault Trucks’ flådestyringssoftware er nu tilgængelig i en app

Renault Trucks lancerer en mobil-app til Optifleet-flådestyring, så flådeejere kan følge deres køretøjer og reagere hurtigt på eventuelle uventede begivenheder.

Den enkle grænseflade i Optifleet-app’en gør det muligt for flådeejerne at få adgang til deres køretøjer med et klik og nemt tildele chauffører nye opgaver eller tjekke og vurdere individuel kørselsadfærd og chaufførens kørselsmønster (Ecoscore).Tre moduler
Der er tre moduler: Check, Map og Drive. De hjælper transportvirksomheden med at optimere chaufførens adfærd, styre køretøjerne og kontrollere driftsomkostningerne.

Check-modulet indeholder tekniske køretøjsoplysninger, der er særligt nyttige til reduktion af brændstofforbruget og CO2-emissioner.

Dette omfatter Ecoscore-funktionen, som tjekker og analyserer kørselsmønstre og identificerer områder, hvor der med fordel kan træffes foranstaltninger for at reducere brændstofforbruget.

Map-modulet lokaliserer køretøjer i realtid og analyserer allerede kørte ruter for at optimere tid.

Læs også: Ny lastbil skal spare 13 pct mere diesel

Drive-modulet indeholder oplysninger om køretider og giver mulighed for fjernadgang til data fra førerkort og fartskriver.

Med den nye app udvikler Renault Trucks yderligere sine løsninger for at støtte flådeejere, der ønsker at følge og nedbringe brændstofforbruget og CO2-emissioner.

Takket være realtidsflådestyring kan vognmændene nu reagere hurtigere.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.162