23948sdkhjf

Priser til MAN’s dygtigste medarbejdere

| Af Jesper B: Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Årets Løve, Årets Sælger og Årets MAN-pris

I slutningen af januar havde MAN samlet alle sine forhandlere og ansatte til det årlige "kick off", hvor resultater fra det gamle år og mål for det nye år blev gennemgået.

Som en vigtig tradition brugte MAN også anledningen til at uddele priser til sine bedste medarbejdere.Med vægten lagt på kundetilfredshed og udvikling i markedspotentialet, blev det MANs serviceafdeling i Greve, der løb med æren om at vinde "Årets MAN Pris 2017.

Serviceafdelingen i Greve, der på værkstedet kører med dobbeltskift i hverdagene og har weekend åbent, har i den grad haft travlt med at kunne nå at servicere alle MANs kunder i Storkøbenhavn.

Den fornemme titel betyder nu, at der snart skal tages en aften ud af kalenderen, hvor hele teamet skal fejres på behørigt vis.

Ved en samlet vurdering af salgsindsatsen i 2017, blev salgskonsulent Erik Christiansen fra MAN Esbjerg for tredje år i træk kåret som årets sælger. På trods af Eriks "unge" alder på kun 51 år, har han allerede været ansat i mere end 34 år hos MAN.

Læs også: MAN henter driftsleder i Forsvaret

Det vidner om stort engagement og udnyttelse af sin erfaring, samt stor indsigt i lokalmarkedet, når man tre år i træk kan vinde titlen som årets sælger.

Symbol på kraft og styrke
MAN-symbolet på kraft og styrke - Büssing løven - bruges af MAN til at hædre en person, som har gjort en ekstraordinær indsats.

Titlen som "Årets løve 2017" blev tildelt busafdelings markedschef, Steffen Feddersen, som sammen med sit lille, men effektive bus-team, har sikret MAN det bedste bus-resultat igennem årene.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.269