23948sdkhjf

E3 Gruppen leverer tilfredsstillende regnskab

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Højt aktivitetsniveau og pæn vækst i omsætningen, men resultatet faldt lidt..

E3 Gruppen har netop offentliggjort regnskabet for 2016/17. Regnskabet viser en pæn vækst i omsætningen, der nu er passeret 400 millioner kroner og lander på 414,7 mio. kr. mod 396,7 mio. kr. i 2015/16.

Regnskabsåret 2016/17 bærer præg af et højt aktivitetsniveau, men også nogle strukturelle ændringer i organisationen og ejerstrukturen. Dette har kostet på bundlinjen, men resultatet på 6,2 millioner kroner bliver betegnet som tilfredsstillende.

- Vi har både på kontoret i Padborg og vores kontorer i Tyskland oplevet stigende aktivitet, udtaler adm. direktør og ejer af E3 Gruppen, Per Jørgensen.

- Særligt i den sidste del af regnskabsåret har vi haft meget travlt, og det har givet et godt afsæt i 2018, hvor vi er kommet godt i gang.

Overtog virksomheden

I januar 2018 overtog Per Jørgensen alle kapitalandelene i gruppen fra sine søskende, og han nu er eneejer.

Denne mere simple ejerstruktur, forventer Per Jørgensens sig meget af.

- Vi lever i en foranderlig verden, og det er nødvendigt, at vi hele tiden kan tilpasse os markedssituationen, så vi kan agere hurtigt og smidigt, siger han.

- Med den nye ejerstruktur, har vi nu en struktur der understøtter virksomheden og ikke mindst vores kunders løbende ønsker og behov.

E3 koncernen forventer en kontrolleret vækst i 2017/18 og en normaliseret indtjening i niveauet 10 – 12 millioner kroner.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.231