23948sdkhjf

"Ove Holte" er død

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Vognmand Ove M. Pedersen, Holte, er sovet stille ind

Vognmand Ove M. Pedersen, Holte, er sovet stille ind den 3. marts – 83 år gammel. Ove M. Pedersen levede det meste af sit liv i Holte og gik ofte blandt sine organisationskollegaer under navnet ”Ove Holte”.

Ove M. Pedersen kom ind i vognmandsbranchen i 1963, hvor han sammen med sin hustru opbyggede Holte Flytteforretning til en veldreven forretning med både lokalflytning, udlandsflytning og vintertjeneste.

I 2017 kunne virksomheden fejre 120 års fødselsdag.

Engageret i bestyrelsesarbejde

Ove M. Pedersen var i 34 år engageret i bestyrelsesarbejde hos Danske Vognmænd, og senere DTL – Danske Vognmænd. Han var i en periode på 16 år formand for den nordsjællandske Nordre Birks Vognmandsforening. Desuden har han i flere år været bestyrelsesmedlem i Dansk Møbeltransport Forening. Ved sin død var han æresmedlem af både DTL og Bordre Birks Vognmandsforening og af DTL.

Ove M. Pedersen var en skarp debattør og fortaler for vognmændenes sag. På DTLs årlige generalforsamling var han en flittig gæst på talerstolen.

I sin fritid var Ove M. Pedersen en aktiv og kendt idrætsudøver i Holte Idrætsforening.

Bisættelse

Bisættelsen finder sted på tirsdag den 13. marts kl. 12.00 i Søllerød Kirke. Efter Oves ønske vil der efterfølgende være smørrebrød, øl og snaps på Havarthigaarden, Havathivej 6, 2840 Holte.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.191