23948sdkhjf

Overskud hos Leasing Fyn

Leasing Fyn, der er en af de større finansieringsselskaber inden for transportsektoren, opnåede i 2017 et overskud før skat på 25,3 millioner kroner.

Direktør Kurt Madsen glæder sig meget over resultatet, især fordi der i det forgangne år har været en skærpet priskonkurrence på det danske leasingmarked.

Virksomhedens samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2017 i alt 1,8 milliarder kroner, hvilket er en stigning i forhold til året før på 113,2 millioner kroner svarende til en vækst på syv procent.

Ledelsen betragter årets overskud som tilfredsstillende og glæder sig over resultatet af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 50 medarbejdere.

Fire selskaber

Virksomheden Leasing Fyn drives i fire selskaber: Leasing Fyn Bank A/S, Leasing Fyn Faaborg A/S, Leasing Fyn Middelfart A/S og Leasing Fyn Svendborg A/S. De anførte regnskabstal er et sammendrag af regnskaberne for alle fire selskaber i virksomheden.

Leasing Fyn ejes af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S.

Nyt domicil i 2017

Leasing Fyn flyttede for et år siden til et nyopførte domicil på Bondovej i Odense.

- Formålet med flytningen var blandt andet at få en mere central beliggenhed tæt på motorvejen ved Odense og opnå mere synlighed, hvilket vi tydeligt kan mærke er sket, udtaler Kurt Madsen.

I slutningen af 2017 udvidede Leasing Fyn tilstedeværelsen øst for Storebælt med yderligere en finansieringskonsulent til transport- og industrikunder. Leasing Fyn har herefter 15 finansieringskonsulenter, som betjener små og mellemstore virksomheder overalt i Danmark.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078