23948sdkhjf

Nyt om navne

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Se de seneste jobskift i transportbranchen

Claus Hofman, 58 år, er pr. 1. marts 2018 tiltrådt som salgschef hos Volvo Truck Center i Taastrup. Claus Hoffman har tidligere været adm. direktør hos Nyscan, hvor han også har arbejdet i næsten en menneskealder. Claus har et stort kendskab til lastbilbranchen og kommer til at have med kunder i Københavnsområdet at gøre.

Airlog Group Denmark A/S

Søren Madsen har erstattet Bjarne Linnesø som administrerende direktør i Airlog Group Denmark A/S, mens Jørgen Agerbro Jessen har erstattet Bjarne Linnesø i selskabets bestyrelse. Airlog Group Denmark er en københavnsk logistikvirksomhed.

Brdr. Plagborg A/S

Carsten Plagborg er trådt ind i direktionen i Brdr. Plagborg A/S, mens Kjeld Stjernholm Sørensen er trådt ud. Brdr. Plagborg A/S udfører alle former for opbygninger på såvel varebiler som store lastbiler og påhængsvogne.

Danske Rederier

Asbjørn Overgaard Christiansen er pr. 5. marts 2018 tiltrådt en stilling som innovations- og digitaliseringschef i Danske Rederier. Det er en nyoprettet stilling, som er en udløber af Danske Rederiers nye strategi ”Ahead of the Curve,” og Asbjørn for blandt andet ansvar for at samle trådene og være et samlingspunkt for de mere politiske aspekter af rederierhvervets digitalisering.

Asbjørn Overgaard Christiansen har i en længere årrække har været ansat i Udenrigsministeriet med udstationeringer i Hong Kong og Bangkok. Han har også været ministersekretær. Senest har han været ansvarlig for de syv danske innovationscentre på tværs af kloden.

Jonas Hoffmann er ansat som analytiker og konsulent i Danske Rederier. Han er uddannet cand.merc.fir fra CBS og har tidligere arbejdet i rederiet Norden og forsikringsselskabet Tryg.

Caroline Tøxen er tiltrådt som politisk konsulent i Danske Rederier. Hun er nyuddannet cand. polit fra Københavns Universitet og har tidligere været ansat hos Det Konservative Folkeparti på Christiansborg.

Nyscan Biler

Michael Bøje, 60 år, er ansat hos Nyscan Biler, hvor han skal indgå i IVECO-salgsteamet i ”light” segmentet. Michael Bøje er bosiddende i Solrød Strand og får base i på Skandinavisk Transport Center i Køge, hvorfra han kan udnytte sit store lokalkendskab og kundebase i regionen.

Michael er 60 år og kommer fra Citroën Erhvervsbiler, hvor han i mange år var Danmarks bedste varevognssælger med stor erfaring i opbygning og indretning af alle typer varevogne.

Michael er allerede tiltrådt hos Nyscan Biler og har leveret de første biler til tilfredse kunder.

MAN i Aalborg

Jacob Skovsgaard, 40 år, er netop tiltrådt stillingen som driftsleder hos MAN truck & Bus Aalborg. Han skal fremover stå i spidsen for eftermarkedsaktiviteterne i filialen i Svenstrup, lige syd for Aalborg.

MAN filialen i Aalborg servicerer dagligt en stor del af forsvarets MAN lastbiler. Det er derfor ikke helt tilfældigt at Jacob er hentet til netop fra forsvaret, hvor Jacob har mere end 20 års erfaring. Som officer har Jacob primært arbejdet indenfor det logistiske område, hovedsageligt med ledelse og udvikling af andre ledere og mellemledere indenfor drift af vedligeholdelsesområdet. Jacob har blandt andet har været værkstedschef og chef for depot- og reservedelsfaciliteter ved Forsvarets udsendte enheder i Irak og Afghanistan.

Efterfølgende har Jacob, frem til sin ansættelse hos MAN, arbejdet som Militær Bilinspektør og chef for Forsvarets Bilsyn. På CV’et kan Jacob også skrive selvstændig brugtvognsforhandler, så alt i alt er det en meget erfaren bil- og værkstedsmand, som nu skal stå i spidsen for MANs eftermarkedsaktiviteter i Aalborg.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.304