23948sdkhjf

10 spritnye sættevogne går til stålet

Ekspansion på det skandinaviske marked kræver udvidelse af vognparken hos DS Stålkonstruktion

Hos DS Stålkonstruktion i Hobro har succesen overhalet kapaciteten i firmaets vognpark. Strategien om øget vækst og bedre etablering i Norge og Sverige er lykkedes i en sådan grad, at virksomheden nu har set sig nødsaget til at investere i en større vognpark. DS Gruppens nuværende 90 sættevogne og er derfor blevet suppleret med yderligere 10 specialdesignede trailere.

- Volumen på vores byggeordrer bliver større og større, samtidig med at tonnagen på de emner, som skal fragtes til byggepladserne også vokser. Derfor har vi været nødt til at investere i og udvide vognparken, fortæller montagechef Torben Larsen.

Udover de 10 nye specialtrailere har DS Gruppen også investeret i fire nye trucks og tre lastbiler, hvilket bringer totalen af vognparken op på 14 lastbiler. Senest er der kommet fire nye sideloaders med en løftekapacitet på 10-18 tons på adressen i Hobro.

Torben Larsen forventer yderligere udvidelse af vognparken sidst på året, hvis den positive udvikling fortsætter i samme raske tempo.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.1