23948sdkhjf

Molslinjen: Vi har allerede flydende bro over Kattegat

Det er en debat, der kommer op sådan cirka hvert andet år, konstaterer Molslinjens direktør efter regeringens genoplivning af drømmen om en fast Kattegat-forbindelse

Onsdag pustede regeringen og Dansk Folkeparti nyt liv i den gamle drøm om at bygge en bro fra Sjælland over Samsø og til Jylland.

Ifølge foreløbige beregninger, som ikke tager højde for den ellers planlagte takstnedsættelse på Storebæltsbroen, vil en fast forbindelse uden jernbane kunne finansiere sig selv i løbet af 32 år. 

– Jeg kan konstatere for Molslinjen, at vi jo allerede har etableret den her bro i form af vores produkter og services, siger Molslinjens direktør Carsten Jensen til TV2 Østjylland og fortsætter:

– Vi transporterer 3,5 mio. passagerer over Kattegat på årsbasis, og det gør vi uden, at det reelt koster skatteyderne en krone.

Carsten Jensen understreger, at debatten om broen nu er op til politikerne.

- Vores reaktion er, at vi kan konstatere, at denne debat jo kommer op en gang imellem – cirka hvert andet år. Det er nu op til politikerne at kigge det her igennem og tage debatten og sikre, at beregningsgrundlaget er rigtigt og optimere i henhold til alles interesser, men også en samfundsøkonomisk optimering, siger han til TV2 Østjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094