23948sdkhjf

Skagen Havn lander endnu en stor kontrakt

Fiskemelsproducent får plads til at øge godsmængderne
Skagen Havn har indgået lejekontrakt med én af havnens største aktører, fiskemels- og fiskeolieproducenten FF Skagen, som indtager 60.000 kvadratmeter af det kommende såkaldte etape 3-areal.

Etape 3 af havneudvidelsen indeholder en landudvidelse på cirka 190.000 kvadratmeter 930 meter ny kaj. Med en kontrakt på 60.000 kvadratmeter bliver FF Skagen arealmæssigt den største aktør på etape 3.

- Det er yderst glædeligt, at det på kort tid er lykkedes at få endnu én af hjørnestenene i den fremadrettede fysiske etablering af Skagen havneudvidelse etape 3 til at falde på plads. Vi glæder os over at kunne være med til at skabe en ny infrastruktur omkring industrifiskeriet, der kan give vækstpotentiale og nye muligheder for FF Skagen, siger Willy B. Hansen, administrerende direktør for Skagen Havn., i en pressemeddelelse.

FF Skagen, der med en årlig omsætning på over to milliarder kroner er blandt verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med eksport til mere end 60 lande, har fabrik direkte ved kajkanten på Skagen Havn. Når etape 3-arealet står klar til brug, forventes FF Skagen relativt hurtigt at udnytte kajkapaciteten til at øge godsmængderne fra kaj på både fiskeolie og fiskemel.

- Med indgåelse af denne aftale med Skagen Havn fremtidssikrer vi udviklingen af FF Skagen på Skagen Havn, hvor vi ser frem til at udvide vores virksomhed på mel- og olieområdet. Med nye faciliteter på havnen skaber vi muligheder for yderligere vækst, siger Jens Borup, der er bestyrelsesformand for FF Skagen.

Det er anden gang på få dage, at Skagen Havn melder om kontraktunderskrivelse med en stor aktør på det kommende etape 3-areal. I sidste uge meldte Skagen Havn således om kontraktunderskrivelse med den norske fiskekoncern Pelagia - en kontrakt, der handler om et areal på cirka 38.000 kvadratmeter.


Billedtekst: Jens Borup, bestyrelsesformand for FF Skagen A/S og Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094