23948sdkhjf

Iveco-direktør skifter til Hyundai

| Af Allan Bauer | Tip redaktionen om en historie

Lars Beck har sat sig til rette som ny mand i førersædet hos Hyundai Danmark i Kolding

42-årige Lars Beck - der siden 2013 har været adm. direktør for Iveco North Europe & Baltics og dermed primært beskæftiget sig med lastbiler og varevogne - skifter til personbiler. Han er tiltrådt stillingen som adm. direktør for Hyundai Danmark nmed hovedsæde i Danmark.

Selvom Hyundai også har gjort et succesrigt indtog på det danske varevognsmarked, kommer Lars Beck i sin nye stilling som adm. direktør for Hyundai Danmark primært til at have fokus på import af personbiler.

- Det har været afgørende for os at finde en ny frontfigur til Hyundai Danmark, som besidder et indgående kendskab til succeskriterierne for drift af importvirksomhed, siger Niels V. Bertelsen, koncerndirektør hos Nic. Christiansen Gruppen, der er Hyundai-importør.

- Lars har den helt rette profil til jobbet ikke mindst på grund af sin store erfaring med drift af både retail- og importvirksomhed i Norden og i Baltikum - en mand som besidder netop den knowhow, vi efterspørger i relation til både koncernens og Hyundai Danmarks fremtidige strategi, tilføjer han.

Uddannet økonom
Lars Beck kommer til at fokusere på realisering af strategien for Hyundai Danmark og de delopgaver og konkrete handlingsplaner, der er indeholdt i den.

Hyundai Danmark skriver i en pressemeddelelse, at firmaet producerer nogle af de mest driftsikre biler på markedet - understreget af, at man konsekvent tilbyder fem års garanti uden kilometerbegrænsning på alle sine personbiler.

- De seneste år har Hyundai desuden taget et kvantespring fremad med hensyn til design og formsprog, og Lars Beck får dermed til opgave at bygge videre på Hyundais position som en af de mest værdifulde brands i bilbranchen", hedder det i pressemeddelelsen.

Lars Beck har en uddannelse i økonomi og har derudover gennemført en række kurser på Harvard Business School. Privat bor han i Haderslev med sin hustru Sigrid og tvillingerne Camilla og Simon.

Lars har i sin tidligere karriere haft forskellige ledende stillinger i CN Gruppen.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.322