23948sdkhjf

Nyheder til Volvo FE

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Volvo FE er blevet opdateret til de krævende opgaver inden for bydistribution

Volvo Trucks præsenterer nu en række nye funktioner til Volvo FE førerhuset med lav indstigning. Det er modeller, der er beregnet til de mere krævende transport- og distributionsopgaver i storbyerne.

Selv om det ikke er revolutionerende nyheder, så har de et højere formål: at forbedre sikkerheden og produktiviteten i hverdagen for chaufførerne.

Samtidig er det nu blevet muligt at få gasdrevne motorer til alle Volvo FE-lastbilerne uanset førerhuse og chassiskombinationer.

Ved renovationskørsel, distribution og anlægstransport inde i byerne giver et førerhus med lav indstigning fordele, der øger sikkerheden og produktiviteten. Først og fremmest forbedrer den lave køreposition det generelle udsyn.

Mere effektiv arbejdsgang
Den lave indstigning giver chaufføren desuden en mere effektiv arbejdsgang, samtidig med at den reducerer risikoen for knæ- og ankelskader ved de mange ind- og udstigninger. Nu er der nemlig kun ét trin.

Luft i passagersædet
Modellen med lav indstigning kommer også i en variant med et passagersæde med luftaffjedring og et ekstra vindue i passagerdøren.

Den nye førerhusvariant er et supplement til det nuværende udbud af førerhuse med lav indstigning, der kan transportere op til tre passagerer og har et fladt gulv.

Disse funktioner er et krav til nogle transportopgaver, men er ikke nødvendige i alle tilfælde, hvor lav indstigning er en fordel.

Motortunnel
Den nye variant har en motortunnel i stedet for fladt gulv. Den forbedrede passagerkomfort, som muligheden for at vælge sæder med luftaffjedring giver, er på nogle markeder en forudsætning for at vinde offentlige udbud.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.136