23948sdkhjf

AVAS, Skaks og Thortrans på scenen til ITDs Årsdag

ITD’s Årsdag 2018 inspirer til vækst og sætter fokus på betingelserne for vækst, så ITD’s medlemmer kan få meget med hjem fra mødet, der finder sted lørdag den 14. april 2018 fra klokken 14 til 16 på Odeon i Odense.

"Europa – hvad så nu?" Det hedder indlægget, som EU-ekspert, prorektor Lykke Friis giver til deltagerne. Hun kommer med et ”helikopterblik” på EU’s mange udfordringer så som politisk krise i Tyskland, flygtningekrisen og Brexit.

Kim Jong Andersen, direktør i EY Advisory Services, vil i indlægget "Vækst gennem digitalisering" fortælle, hvilke tendenser man skal holde øje med, og hvad der skal til for at kunne kapitalisere på dem. De fleste danske virksomheder har uanset størrelse og branche i dag hidtil usete muligheder for at skalere deres forretning og nå op på en langt mere stejl og lønsom vækstkurve ved at investere helhjertet i både ny teknologi og nye kompetencer.

Hvordan sikres gode rammer og vilkår for transporterhvervet? Og hvilke udfordringer og muligheder ser transportpolitikerne Rasmus Jarlov (K), Hans Christian Schmidt (V) og Henrik Brodersen (DF) for vejgodstransporten i Danmark.

Og så kommer direktørerne fra AVAS, Skaks og Thortrans på scenen for at fortælle om deres vækstrejse og give gode tip og råd til, hvad der kan skabe vækst. De tre virksomheder er nominerede til Danish Transport Award, der uddeles senere på dagen.

ITD’s Årsdag styres af journalist og tidligere tv-vært Mette Walsted Vestergaard.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.181