23948sdkhjf

Nyt medlem i bestyrelsen

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Kun et enkelt medlem blev udskiftet, da ITD holdt generalforsamling med rekordstor opstillingslyst til bestyrelsen,

Vognmand Trine Støwe Kristiansen fra PK Transport i Serritslev ved Brønderslev blev ikke genvalgt til ITD-bestyrelsen, da der var generalforsamling i lørdags i Odense.

Trine Støwe Kristiansen måtte afgive sin plads til John A. Skovrup fra vognmandsvirksomheden J.A. Skovtrup ApS i Bække.

Tre andre bestyrelsesmedlemmer var også på valg, men de blev genvalgt. Det drejer sig om Poul Henrik Schou fra vognmandsvirksomheden Poul Schou A/S i Odense. Han repræsenterer gruppen af vognmænd med en omsætning på 20 millioner kroner. Her var der ingen modkandidater.

I gruppen med en årsomsætning under 20 millioner kroner blev Niels Juel Nielsen fra Boxlink ApS genvalgt. De to modkandidater, der stillede op her, var René Holm Hansen fra Agro Spedition i Odense og vognmand Frede Matzen fra Ribe.

I fællesgruppen blev Henrik Skov Christensen fra Esbjerg genvalgt. Det betød, at Susanne Provstgaard fra Dansk Transport Kompagni i Padborg ikke kom ind i bestyrelsen.

Gert Jakobsen fortsætter som formand for ITD, mens Niels Juel Nielsen bliver ny næstformand i stedet for Poul Schou. Ib Andersen og Christian S. Madsen var ikke på valg i år og fortsætter deres arbejde i bestyrelsen.

Mere om: ITD
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.138