23948sdkhjf

Disponent og chauffør delte FDE Fondens Talentpris

Disponent Allan Hollænder fra Fairtrans A/S i Kliplev og chauffør Christian Mathiesen fra J.A. Skovrup ApS i Bække delte ”FDE Fondens Talentpris 2018”

Transport- og logistikbranchen skal have fokus på rekruttering, udvikling og pleje af talenter, og det understregede FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, vigtigheden af i sin tale ved uddelingen af fondens talentpris, der blev uddelt for 8. gang.

- Talentfokus er et must i både store og små virksomheder, og det er ledelsens ansvar at spotte og udvikle talenterne, sagde Jens Iwer Petersen.

Derfor var FDE Fonden også meget tilfreds med de modtagne indstillinger til talentprisen, for det viser, at der er masser af talent ude i virksomhederne. I år valgte FDE Fonden at give talentprisen til to modtagere: Disponent Allan Hollænder fra Fairtrans A/S i Kliplev og chauffør Christian Mathiesen fra J.A. Skovrup ApS i Bække.

I sin begrundelse for valget af Allan Hollænder fremhævede FDE Fondens formand, at prismodtageren på eget initiativ blandt andet havde udarbejdet og gennemført en større handlingsplan for styring af trailerflåden. Under aktiv medvirken af 110 chauffører og 3 fleksjobbere er der gennemført store rationaliseringer og yderligere skabt vækst for kunderne.

- Allan Hollænders evner som teamplayer, hans gåpåmod, ihærdighed og altid positive tilgang giver i det daglige en positiv afsmitning på alle kollegaer, fortalte Jens Iwer Petersen.

Den anden prismodtager Christian Mathiesen var efter endt landbrugsuddannelse blevet ansat som chauffør med både national og international kørsel. Hurtigt meldte lysten sig til at blive selvstændig og efter at være inddraget i kontorarbejdet var vognmandskurset også kommet i hus. Så nu var en tidlig start på et generationsskifte i virksomheden under overvejelse.

- Christian Mathiesen er lærenem, pålidelig, næsten hysterisk pertentligt og betænksom er nogle af de egenskaber, som vognmanden tillægger sin medarbejder, fortalte Jens Iwer Petersen.

Prismodtagerne modtog hver et legat på 25.000 kr., der skal bruges til yderligere uddannelse og dygtiggørelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36