23948sdkhjf

Leman nomineret til erhvervspris

I 2017 leverede Leman det bedste resultat nogensinde - nu er transport- og logistikvirksomheden med i slutløbet om at vinde Greve Erhvervspris 2017

Thomas Krøyer er direktør i Leman på fjerde år – og han har ikke ligget på den lade side, siden han blev headhuntet fra en stilling i Luxembourg til topposten i Danmarks sjette største transportkoncern i efteråret 2014.

Der er sket meget hos Leman, og væksten har været voldsom. I 2013, inden Thomas blev hentet til Leman, lå omsætningen på 1,4 milliarder. Fire år efter var tallet oppe og runde 2 milliarder.

- En aggressiv vækststrategi med opkøb og diversificering har været og er stadig ledetråden på vores rejse mod at skabe fornyelse gennem forandringer med respekt for fortiden i et yderst konkurrencepræget internationalt marked, fortæller Thomas Krøyer og fortsætter:

- Planen har hele tiden været at vækste organisk og supplere forretningen med opkøb i de lande, hvor Leman allerede er til stede i. Senest i september 2017 har vi opkøbt engelske Maru med knapt 90 medarbejdere.

Nu er Leman nomineret til Greve Erhvervspris 2017.

- Jeg tænker, vi er kommet i betragtning til erhvervsprisen for det gode arbejde, vi har gjort med at diversificere forretningen. Det er et faktum, at vi har tilført 60 procent flere medarbejdere til Leman-gruppen de sidste 10 år, siger Thomas Krøyer.

DI Roskilde/Køge Bugt har indstillet Leman til prisen. Chefkonsulent Karsten Almosetoft forklarer, at den imponerende vækst i sig selv kvalificerer virksomheden til prisen. Men også det forhold, at virksomheden gør meget for at sikre, at medarbejderne trives og udvikles i jobbet, samt at virksomheden med et stort engagement viser flaget i lokale sammenhænge og også bidrager til en konstruktiv dialog med kommunen på hele det lokale erhvervslivs vegne.

- Det er meget vigtigt for virksomheden, at man udviser socialt ansvar for eksempel ved løbende at tage lærlinge og elever. For Leman er det afgørende, at medarbejderne føler sig godt tilpas i virksomheden, da det efter virksomhedens opfattelse er med til at skabe dygtige, kreative og fleksible medarbejdere, siger Karsten Almosetoft.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094