23948sdkhjf

Grøn transport får webplatform

Ny webplatform orienterer om alternative brændstoffer

Webplatformen Gas2move skifter nu navn til NoFoss. Målet er stadig at orientere kommuner, virksomheder og privatbilister om grøn transport, nye køretøjer, infrastruktur og alternative drivmidler.

- Næsten dagligt er der nyheder om nye biler, busser og lastbiler, der kan køre på alternative brændstoffer. Infrastruktur, batterier, motorer og brændselsceller udvikler sig i rivende hast. Det kan derfor være en stor udfordring at følge med, siger Poul Erik Pedersen fra NoFoss.dk.

- Med vores webplatformvil vi hjælpe markedet med at følge med i udviklingen og få en dybere indsigt i både aktuelle muligheder og perspektiver for en fossilfri fremtid.

Videreudvikling af Gas2move

NoFoss er en videreudvikling af Gas2move, der siden 2013 har organiseret events og formidlet viden om anvendelse af biogas til transport.

Ligesom Gas2move vil NoFoss vil hjælpe kunder og leverandører med at mødes både på webplatformen og ved events.

NoFoss har organiseret både mindre og større events og messer inden for grøn transport, og det har givet rigtig gode erfaringer med at bringe leverandører og kunder sammen i nogle fagligt stærke sammenhænge. En aktivitet, der også kommer til at få stor betydning i fremtiden.

Sideløbende hermed tilbyder NoFoss også at hjælpe for eksempel kommuner med at få overblik over deres muligheder for at omstille til grøn transport, ikke mindst at etablere en dialog med potentielle leverandører og andre aktører, der kan hjælpe kommunerne videre i den grønne omstilling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093