23948sdkhjf

SAWO styrker ledelsen

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Hydrema-chef bliver ny direktør i SAWO

Med tiltrædelse den 15. marts 2018 er Morten Lemvig ansat som direktør med ansvar for salg, marketing og serviceydelser hos SAWO A/S.

SAWO har gennem en periode haft ønsket om at styrke direktionen, herunder særligt at ansætte en direktør, der har erfaring og succes inden for salg - og ikke mindst salg af serviceydelser. Dette skal øge markedsandelen væsentligt indenfor salg af produkter, løsninger samt service.

Morten Lemvig, der er 51 år og bor privat i Aalborg. Han kommer fra Hydrema, hvor han havde det samlede forretningsansvar for Skandinavien og de nordeuropæiske eksportmarkeder.

Beslutningen om, at det netop blev Morten Lemvig der fik jobbet, skal ses i hans mangeårige erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling og fine resultater inden for netop salg af produkter og serviceydelser.

- SAWO har stor succes indenfor de primære forretningsområder, men vi råder også over nogle yderst spændende produkter og løsninger, som også nu vil få styrket fokus med ansættelsen af Morten Lemvig, siger Ivan Chrost adm. direktør hos SAWO A/S.

 

Mere om: Morten Lemvig | SAWO
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.127