23948sdkhjf

To-cifret vækst for Jungheinrich

Jungheinrich presser videre på vækstvejen og har netop offentliggjort regnskabet for 2017 med en betydelig stigning i alle nøgleindikatorer.

Regnskabet viser en meget positiv udvikling for den tyske producent af gaffeltrucks og lagerudstyr. Væksten er drevet af en stærk efterspørgsel inden for Jungheinrichs kernemarked - logistiksystemer.

- Vi har endnu engang leveret og opfyldt vores prognose. Sammen med vores 16.000 medarbejdere fortsætter vi vores stærke vækst og rammer nye højder, siger bestyrelsesformand Hans-Georg Frey.

Samtidig har han sat et nyt mål for virksomheden: en årlig nettoomsætning på fire milliarder euro i 2020.

- Vi har fuldt styr på de megatrends, som præger virksomhedernes og samfundets investeringer inden for elektrisk mobilitet, automatisering, digitalisering og sammenkobling. Det er områder, vi har satset på de senere år, og hvor vi hele tiden udvider vores kompetence.

- På bare fem år har vi udviklet os til et helt andet selskab. Vi er nu repræsenteret i 39 lande med vores egne direkte salgskanaler. Vi vil fortsætte med at forfølge denne kurs.

- Hvis den positive markedsudvikling fortsætter vil vi i 2018 nå en nettoomsætning på mellem 3,6 og 3,7 milliarder euro. Vi tror, at vores EBIT vil ligge et sted mellem 270 og 280 millioner euro, slutter bestyrelsesformanden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094