23948sdkhjf

Ny topchef til Nagel

Tidligere leder fra A.P. Møller-Mærsk Gruppen bliver chef for Nagel Groups danske og svenske aktiviteter.

Kim Hedegaard Sørensen, 51 år, overtager med virkning fra den 1. maj 2018 funktionen som Managing Director i Nagel Groups tre selskaber i Danmark og Sverige: Nagel Danmark A/S, Nagel Liller A/S og Nagel Sverige AB.

Kim Hedegaard Sørensen har i 17 år haft flere funktioner i A.P Møller-Mærsk Gruppen i København blandt andet som CEO for rederiets logistikselskab Damco i Region Europa.

Fra 2012 til 2016 har han fungeret som Group-CEO hos Blue Water Shipping A/S. Efterfølgende har Kim Hedegaard Sørensen været Chief Commercial Officer Region Europe i den schweiziske speditionsgruppe Panalpina.

Indgående branchekendskab

- Med ansættelse af Kim Hedegaard Sørensen er vi lykkedes med, at udvide Nagel-Groups skandinaviske ledelse med en dygtig logistiker, som har indgående branchekendskab og med mangeårig ledelseserfaring, lyder det i en pressemeddelelse fra Nagel Groups ledelse.

Som Managing Director Nordics overtager han det overordnede ansvar for Nagel Danmark A/S, Nagel Liller A/S og Nagel Sverige AB.

Martin Ventker, som tiltrådte som direktør i Nagel Danmark A/S i 2015, fortsætter sin stilling nu med reference til Kim Hedegaard Sørensen..

Hovedkontor i Padborg

Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg tæt på den dansk-tyske grænse og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien.

Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer. Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov.

Nagel Sverige blev etableret i 1993 i Malmö som et af Nagel Groups første kontorer uden for Tyskland.

Om Nagel-Group

Nagel-Group har hovedsæde i Versmold i Tyskland og er specialiseret i fødevarelogistik. Gruppen opererer i dag i hele Europa og har mere end 12.000 medarbejdere i 130 afdelinger i 16 lande.

Sidste år havde virksomheden en omsætning på 1,9 milliarder euro. Det svarer til omkring 14 milliarder kroner.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125